Son yenilənmə: 18.08.2017
Azərbaycanın ərzaq balansları
İnteraktiv cədvəllər
Dənli və dənli paxlalıların ehtiyatları və istifadələri
Dənlilərin ehtiyatları və istifadələri
Buğda ehtiyatları və istifadələri
Arpa ehtiyatları və istifadələri
Qarğıdalı ehtiyatları və istifadələri
Vələmir ehtiyatları və istifadələri
Sair dənlilərin ehtiyatları və istifadələri
Dənli paxlalıların ehtiyatları və istifadələri
Kartof ehtiyatları və istifadələri
Bütün növ tərəvəzin ehtiyatları və istifadələri
Quru soğan ehtiyatları və istifadələri
Sair bütün növ tərəvəz ehtiyatları və istifadələri
Bostan məhsullarının ehtiyatları və istifadələri
Meyvə və giləmeyvələrin ehtiyatları və istifadələri
Üzüm ehtiyatları və istifadələri
Bütün növ mal-qara və quş ətinin ehtiyatları və istifadələri
İri buynuzlu mal əti ehtiyatları və istifadələri
Qoyun və keçi ətinin ehtiyatları və istifadələri
Donuz ətinin ehtiyatları və istifadələri
Quş əti ehtiyatları və istifadələri
Süd və süd məhsullarının ehtiyatları və istifadələri
Yumurta ehtiyatları və istifadələri
Balıq və balıq məhsullarının ehtiyatları və istifadələri
Təmizlənmiş düyü ehtiyatları və istifadələri
Bütün növ un ehtiyatları və istifadələri
Bütün növ yarmaların ehtiyatları və istifadələri
Tərkibində sirop, yumurta, pendir və ya meyvə cemi olmayan təzə çörək ehtiyatları və istifadələri
Suxarı və peçenye, uzun müddət saxlanan qənnadı məmulatlarının ehtiyatları və istifadələri
Tort və şirniyyat məmulatları, şirinləşdirici maddələr qatılmış sair çörək- bulka məmulatlarının ehtiyatları və istifadələri
Şəkərli-unlu qənnadı məmulatlarının ehtiyatları və istifadələri
Makaron məmulatlarının ehtiyatları və istifadələri
İnsan qidası üçün yararlı duz ehtiyatları və istifadələri
Bitki yağlarının ehtiyatları və istifadələri
Marqarin yağlarının ehtiyatları və istifadələri
Meyvə və tərəvəz şirələrinin ehtiyatları və istifadələri
Meyvə və tərəvəz konservlərinin ehtiyatları və istifadələri
Yağlılığı 1-6 faiz olan süd və qaymaq ehtiyatları və istifadələri
Yağlılığı 6 faizdən çox olan süd və qaymaq ehtiyatları və istifadələri
Kərə yağı ehtiyatları və istifadələri
Bütün növ pendir ehtiyatları və istifadələri
Qatıq, qaymaq, yoqurt və s. məhsulların ehtiyatları və istifadələri
Şəkər istehsalı üçün xammal ehtiyatları və istifadələri
Şəkər ehtiyatları və istifadələri
Çay ehtiyatları və istifadələri
Şirinləşdirilməmiş mineral və qazlı su ehtiyatları və istifadələri
Şirinləşdirilmiş mineral və qazlı su ehtiyatları və istifadələri
Minimum istehlak səbəti üzrə əsas növ ərzaq məhsullarının istehlak normaları
Bitkiçilik məhsulları ilə özünütəminetmə səviyyəsi
Bitkiçilik məhsulları ilə təminatda idxaldan asılılıq səviyyəsi
Heyvandarlıq məhsulları ilə özünütəminetmə səviyyəsi
Heyvandarlıq məhsulları ilə təminatda xarici idxaldan asılılıq səviyyəsi
Əsas növ sənaye məhsulları ilə özünütəminetmə səviyyəsi
Əsas növ sənaye məhsulları ilə təminatda idxaldan asılılıq səviyyəsi
Nəşrin elektron versiyası
İstifadəçilərə təqdim edilən “Azərbaycanın ərzaq balansları” adlı statistik məcmuədə 2007, 2010-2016-cı illərin məlumatları verilmişdir.
Məcmuə beş bölmədən ibarətdir. Birinci bölmədə bitkiçilik məhsulları, ikinci bölmədə heyvandarlıq məhsulları, üçüncü bölmədə sənaye mənşəli ərzaq məhsullarının ehtiyatları və istifadələrinə dair statistik məlumatlar: mütləq kəmiyyətlər üzrə verilmişdir. Dördüncü bölmədə özünütəminetmə və idxaldan asılılıq səviyyəsini xarakterizə edən statistik məlumatlar verilir. Sonuncu, beşinci bölmədə ərzaq balanslarının hazırlanması üçün istifadə edilən metodologiya verilmişdir.
Məcmuə rəhbər təşkilatlar və icra orqanlarının rəhbər və mütəxəssisləri, iqtisadçılar, bakalavr və magistrlər, tədqiqatçılar və s. istifadəçilər üçün nəzərdə tutulmuşdur.
Şərti işarələr:
« - » statistik məlumat yoxdur;
« ... » hadisə mövcud deyil;
« 0,0 » hadisə baş vermişdir, lakin onun qiyməti uyğun ölçü vahidindən kiçikdir.
Məcmuə beş bölmədən ibarətdir. Birinci bölmədə bitkiçilik məhsulları, ikinci bölmədə heyvandarlıq məhsulları, üçüncü bölmədə sənaye mənşəli ərzaq məhsullarının ehtiyatları və istifadələrinə dair statistik məlumatlar: mütləq kəmiyyətlər üzrə verilmişdir. Dördüncü bölmədə özünütəminetmə və idxaldan asılılıq səviyyəsini xarakterizə edən statistik məlumatlar verilir. Sonuncu, beşinci bölmədə ərzaq balanslarının hazırlanması üçün istifadə edilən metodologiya verilmişdir.
Məcmuə rəhbər təşkilatlar və icra orqanlarının rəhbər və mütəxəssisləri, iqtisadçılar, bakalavr və magistrlər, tədqiqatçılar və s. istifadəçilər üçün nəzərdə tutulmuşdur.
Şərti işarələr:
« - » statistik məlumat yoxdur;
« ... » hadisə mövcud deyil;
« 0,0 » hadisə baş vermişdir, lakin onun qiyməti uyğun ölçü vahidindən kiçikdir.

Statistik məlumatlar sizi qane edirmi?